Bloggar

Jag vill så gärna kommentera på andras bloggar men vissa som Eva i Halmstad tex jag vet inte hur jag ska skriva för att det ska publiceras, det står fel där o fel där. Ganska frustrerande.
Är det någon som kan hjälpa mej?

Garn

Jag fick 4 nystan garn från min hemlis och av dem har jag gjort en candle flame som blev jättefin. Bild kommer senare.
Vi hade stickcafé i går och det var lika mysigt som vanligt, tyvärr var inte "farmor" med så vi fick bara köpekakor.
Har stickat på en annan sjal i dag, kommer inte ihåg vad den heter men jag har använt det ullgarnet som jag fick i kassen som alla fick när vi kom till Grötö, det räckte inte riktigt men jag hade en härva av ullgarn hemma i förrådet som jag har använt. Varven är jättelånga nu så det kommer nog att ta ett tag till innan det blir någon bild på den.
Sjalen som stickamera har Juno, har också kommit en bit på väg men nu är det bara raksträckan så den stickar jag bara på när man ska vara trevlig o inte kan sitta o läsa mönster.

Tänd ett ljus

Ikväll kl 21 tänder vi ett ljus för Engla och hennes familj skicka vidare till så många som möjligt så att många fönster lyser ikväll.

SiV

Ja nu kommer det lite blider från Grötö så här såg det ut i träden lite här o där


På fredagen invigningstalade Britt-Marie

Fredagkväll till middagen var det frågetävling o Rakel. Agneta, kicki o jag var i ett lag "Team corner" vi var övertygade om att vi hade alla rätt men så var det inte
Lördag fm var jag på maskinstickning som inte gick så bra för mig, det var alldeles för mycket pilleri
 alla skulle göra ett par muddar och det gick bra men jag gjorde bara en, men den blev fin tack vare att "fröken " hjälpte mig.

Efter lunchen så var det dominostickning med Ida som kursledare hon är och hämtar kaffe till oss alla så hon är inte med på fotot

På kvällen var det vinprovning och sen stickrace där man skulle sticka så mycket som möjligt på 5 min
 duktiga kvinnor som arbetar hårt det är Rakel som sitter främst. Jag blev nr 12 och fick ett fint pris som bestod av majsgarn och en sjalnål (som jag hade kollat in innan o gärna ville ha)
söndag förmiddag gick jag på krokning
 det var svårt i början men efter en stund så var det jättekul. glömde berätta att det var Ida som höll i dominostickningen som blev nr 1 som alltså stickade fortast.
in i mellan allt detta så var det skratt stickning o mys hela helgen.

Hemlispaket nr 2

Igår fick jag ett hemlispaket med jättefina garner o annat smått o gott
image32
ja ni kan själv se vad som var med, men ärligt talat så fick jag även ett toffifee men tyvärr så kunde jag inte vänta på fotografering, det blev uppätit med en gång. 400 m garn det blir en sjal det. Tack snälla hemlis för alla fina saker du skickar till mig, lite retligt att jag inte har kommit på vem du är! liten ledtråd kan jag väl få?

SiV

Nu har man kommit hem efter en rolig, intressant och stickande helg. Det var massor av intryck om det känns som om jag inte har hunnit landa riktigt ännu. Jag vill verkligen rekomendera alla att åka dit, det var så roligt.
Jag har massor av bilder men de kommer inte riktigt ännu.
Men jag vill gärna skicka en hälsning till Kicki o Rakel och tacka för en trevlig skratthelg eller vad säger du Kicki om Vikingarna?
Det kommer mer senare men nu måste jag iväg och jobba lite. men det hade varit roligare att bara sitta o sticka.
Vi hörs igen

Det närmar sig

Helgen närmar sig med stormsteg och då ska jag åka till SiV på grötö.
Jag åker ensam så det ska bli intressant o se om jag hamnar på rätt ställe. Jag har inget lokalsinne alls.
Tåget går från landskrona 12,38 och det blir den lätta biten,men ..............................när kl är 15,15 är jag framme i Göteborg o det är då problemet börjar. ha ha

Min kollega föreslog att jag skulle ha en lapp runt halsen där det stod var jag skulle lämnas av någonstans!
Har börjat fundera på vilket sticke som får följa med, garnbyteshörnan låter spännande, garnlotteri ja det ska verkligen bli en rolig helg.
Ha en bra dag

Stickcafé

Det har inte gått att komma in på sidan på några dagar, men nu gick det bra.
Det är tisdag o ikväll är det café, alltid lika roligt

RSS 2.0