Hemlispaket


Igår så fick jag ett paket på posten innehållande allt detta fina från min hemlisvän
Kortet som inte syns så bra är ett foto som förmodligen min hemlis har tagit för hon är fotograf från Stockholm
Fint mjukt garn i lila ska nog bli en sjal, tillsammans med annat garn o sen massor av godis Dumle påsen är redan slut, det syns på bilden att påsen är öppnad. Så TACK TACK kära hemlis för det fina paketet ( på kortet stod det något om knappar, men det fanns inga i påsen, hoppas du bara glömt o lägga ner dem så att de inte är försvunna)

Så roligt det är att få paket :-)
Har nu laddat hem fotona från grötö så snart så kommer det något därifrån
Annicka

Hemma igen

Nu är man hemma igen, vilket i sig är trevligt men det har varit så kul i helgen.
Grötö som visade sig från den bästa sidan med sol och det var ganska många som satt ute o solade i går eftermiddag med sticket.
Jättemånga trevliga människor överallt.

Lördagen var väldigt intensiv med kurs hela dagen i tvåändsstickning. Det var inte lätt det och efter en hel dags arbete så blev resultatet en ca 10 cm provlapp, men kul var det.

Man har ju blivit bättre sedan förra året i sticktävlingen. Förra året blev jag tolva men detta året blev det en svettig 10:e plats med fint pris från nysta

Kameran är full av bilder med sladden till datan finns inte här så bilder kommer senare.

Söndagsförmiddagen ägnades åt Bohusstickning o det var jättekul och som av en händelse var det på paket med garn o mönster som fick följa med hem.

Fattar inte varför packningen var så mycket tyngre när jag skulle hem..........!
Köpte jag lite garn, eller?

Ha en riktigt trevlig dag
Annicka

Garn o kaffe bytet

Jag har fått paket, jättefint paket med MASSOR av saker i



Till att börja med två fina stickmarkörer, 2 tennspännen till norgekoftor eller något annat fint. Ett fint hemgjort kort med kuvert till. Blend bamboo garn och ett mönster på stickade halsband o armband. Mitt i allt detta fina ser ni chokladet ( det är snart slut passar bra till kaffet som också avnjuts nu. Allt detta fina har jag fått från www.farmorspysselh.blogspot.com
TUSEN TACK Ingvor
Har försökt gå in på din sida o lämna en kommentar men jag o det tekniska är inte på samma våglängd idag heller.

I övrigt så ska det firas i stan i dag med gratis våfflor till alla för att vi har bytat namn från Landskrona kommun till Landskrona stad. Vädret är fint med en sol som lyser så det blir nog mycket folk.

Trevlig helg
Annicka

Hinner inte med

Redan onsdag o tiden bara rullar på, det är redan nästa helg som vi ska åka till Grötö!

Det ska bli så kul men som sagt tiden har gått fortare än jag har hunnit med.

Hade tänkt att jag skulle ha fotat en del färdiga saker o även lagt in nytt garn i e butiken jättefina mönster har kommit men det har inte blivit ännu.

Det nya garnet som jag väntar på skickas denna fredagen från Norge, så tidigast tisdag nästa vecka kommer det. Typiskt när man väntar.

Det har blivit ganska mycket lyssnat på böcker när jag är i affären men hemma på kvällen läser jag just nu Livets räta o aviga maskor. Det har inte blivit av innan fast jag har sneglat på boken ett bra tag. Jag tycker den är väldigt rolig att läsa o ser framemot när den ska bli film med Julia Roberts i huvudrollen.

som av en händelse har jag börjat sticka en basker i opalgarn o än så länge ser det bra ut.
en liten pojktröja o en tröja i lingarn har jag också börjat på, i vanlig ordning massor av olika projekt på gång.

Nu ska här städas lite och ev skyltas om.
Ha en bra dag
Annicka

Raglantröjan

Nu äntligen är den färdig, jag har tvättat den o nu ligger den och torkar. Provade den innan och den blev så fin som jag hade föreställt mig. Jag var duktig igår och började inte på något nytt utan fortsatte på min kofta i raggsocksgarn så nu är det bara ärmarna kvar på den.

Jag har skickat iväg mitt kaffe o garn byte och hoppas att mottagaren blir glad.

Har börjat fundera på vad jag ska skicka till min hemlis, är inte riktigt klar med funderingen men det ska nog bli ett paket denna veckan.

Kerstin hade gjort ett inlägg till mig och kommer inte ikväll det är ju synd men ibland har man ju annat för sig.

Det blir ju fler stickcaféer framöver.

Ha en bra dag
Annicka

Städdag

Onsdag förmiddag regnar ute och känner mig lite småtrött, sov dåligt i natt.
Perfekt dag att städa i affären, det blir så fort dammigt bland alla garnerna och det behövdes verkligen dammas o tvättas golv.

Nu har jag bara det lilla köket kvar sen är jag klar. Jag köper deckare varje måndag med tidningen och det är ganska mysigt o sticka o se på film.

Den stora gula har tittat fram o visst blir man gladare när den är framme.

Min gula raglantröja börjar äntligen bli färdig, det är nog bara 20 varv kvar innan resåren i halsen. så eventuellt kan man börja på något nytt senare idag, eller med en gång......................hm

Sandnesgarn har kommit med ett nytt garn som heter duett som består av 55%bomull o 45%ull som jag beställde igår. Hoppas det kommer nu på fredag för det finns så fina modeller till det garnet.

Och jag vill helst börja redan igår :-)

Nä, en kopp kaffe o en god smörgås väntar

I morgon är det stickcafé!!!
Ha det gott
Annicka

Onsdag

Idag är det inget roligt väder alls. Jag har inte gjort färdigt något nytt men börjat på två nya saker, ovanligt!!

Till min klänning har jag bestämt mig för att göra en kort bolero med mönster på framstyckena o slätstickade ärmar o bakstycke. Jag stickar i Silkbloom i svart o jag tycker det ser jättefint ut. I morgon när jag kommit lite längre blir det nog lättare och se om det blir så som jag har tänkt mig.

Nu börjar det närma sig med SIV och det ska bli så roligt, ser verkligen framemot det. Det var så kul förra året med massor av trevliga människor o alla med samma intresse. I år har jag anmält mig till två olika aktiviteter så det kommer att bli tid över för att bara glida runt o sticka o se vad kul alla andra gör.

Jag vill ha vår nu med sol o värme, längtar efter solen.

Mannen är sjuk (feber) så han har börjat skriva sina memoarer, den stackaren.

Ha en bra dag
Annicka

Stumpa nr 2 färdig

Igår blev strumpa nr 2 färdig o levererad till Mysan som tyckte de var fina.
Sonens kompis Emilush blev pappa för snart en månad sedan o jag började sticka en svart huvtröja till bebisen men av någon konstig anledning blev inte ´ärmarna färdiga. Idag gjorde jag den helt färdig o sydde ihop så även den ska levereras.

Maken o jag var på bio i lördags o såg stieg larssons film män som hatar kvinnor och jag tyckte den var jättebra. Lika otäck som boken. Men det mest otroliga var att jag var ledig från jobb, inga barn det har nog inte hänt på två år nu om jag inte har tagit semester. Men det ska bli bättre nu för jag har bytat helg i mitt schema inom psykiatrin så nu får vi varannan helg ledigt tillsammans, hur ska detta gå, vi är inte vana vid att träffas så mycket :-)

I går var maken o jag nere i affären o satte upp två nya hyllor men nu är det fullt det finns inte plats för fler så det får inte flytta in fler sorters garn nu...................hm tror jag inte på man kan ju alltid putta ihop lite till.

Idag har jag varit ledig från affären o jag var med hundarna o klippte klorna o köpte nya halsband med strasspärlor till dem o lite godis o lite leksaker.

Jag har även varit nere i stan o shoppat lite, byxor, skor o en klänning som ska användas till konfirmationen av Malin makens dotter o sen tänkte jag ha den när Thomas tar studenten i juni. Problemet är att klänningen är ärmlös så jag får sticka mig en sjal eller en bolero eller en kortärmad kofta, har inte bestämt mig ännu.

Nu är det tid med middag kålpudding o sen är det snart tid att gå på nattjobbet igen.
Ha en trevlig kväll
Annicka

RSS 2.0