Slut på semestern

Nu har min semestervecka tagit slut o jobbet väntar. Idag skiner solen (trevlig semester lillprinsen)

Jag har varit social med killarna o spelat Wii med dem så mina armar som i vanliga fall har lite värk har blivit fulla med värk. Det blir mindre stickat men det går ganska hyfsat med rundsticka.

Men jag vann iallafall, så det så
Jag har stickmarkörer till försäljning på Nystat.se ska lägga in bilder där i eftermiddag när jag kommer hem.

Vi har haft 18 års kalas för Thomas och sen var han i Göteborg på hårdrock i helgen o blev av med sina glasögon så det blir till att fixa nya idag.

När det gäller sticke så ser det så gulligt ut vid soffan, där ligger tre olika sjalar på gång någon precis på börjad en nästan färdig o en mitt i mellan.

Men det gick inte att koncentrera sig på någon sjal i går på fotbollen det var ju så spännande så det fick bli en liten arm till en babykofta ( så blev den också färdig) nu fattas bara ett framstycke men fotbollen är ju slut eller? brukar inte titta på fotboll men när det är final så är det ganska kul.

Nu ska jag iväg, ut i det fina vädret
Ha en bra dag
Annicka

Mp3

Nu är jag glad igen. Har varit o köpt en ny mp3 men denna är inte lika som den förra o det tekniska o jag är inte helt överens. Tur att man har tekniska killar. Jag kan tala om att Christian inte är riktigt glad längre när jag ber om hjälp. Det brukar låta så här när jag ringer - Vad är det nu med datan då?

Men han älskar sin mamma ändå :-)

Min slow bee går framåt 4varv, tillbaka 1 eller 2 osv. Jag vill gärna göra något annat samtidigt o det kan bli problem när man ska följa ett spetsmönster.

Jag har semester denna veckan från jobb men ska vara hemma o fira födelsedag på torsdag för killen som fyller 18 år. På fredag åker han till Göteborg för att gå på hårdrock konsert.

Livet är underbart, har bara en önskan o det är lite bättre väder
Ha en bra dag

Annicka

Lördag

Nu är det lördag igen o vädret är jättekonstigt idag. Regn o sol om vartannat. Det blir en lugn dag utan några måsten o det känns skönt.
Jag hade sticke med mig igår men det blev bara fel hela tiden, det var nog inte meningen att jag skulle sticka.
Vi spelade plump men inte en ända gång vann jag, kan det ha att göra med att vinnaren var den som var nykter, hm
Vi cyklade o dansade i ett koloniområde lite senare igår och jag hade vin i en petflaska med mig (de säljer bara öl där). När vi skulle hem så upptäckte jag att jag hade min mp3 i samma ficka o flaskan hade läckt. Nu har jag ingen fungerande mp3 längre. Hur ska jag klara mig utan att lyssna på någon bok, måste åka iväg i morgon o skaffa en ny. Lite typiskt mig att vara så här klumpig.

Har fortsatt på min slow bee 1 nu på morgonen o det går sakta men säkert framåt. Ha en skön helg
Annicka

Glad midsommar

Ja så är det midsommar igen, tiden går så fort så man hinner inte med riktigt. Familjen ska ut till mina föräldrar i deras kolonistuga och äta midsommarmat.
Sen tror jag nog att killarna sticker iväg med sina kompisar i kväll o mannen o jag åker nog hem med hundarna igen.
Ja vad ska man ha för sticke med sig dit ut då? Det går ju inte att sticka på någon sjal för då måste man ju vara lite koncentrerad. Vilka bekymmer ska jag börja på något nytt?

Men det finns nog något UFO om jag bara kollar igenom de olika högarna. Jag funderar på att gå med i Skickameras kal med koftan men har inte bestämt mig riktigt än.

Kamerans batteri sitter på laddning så det får vänta med foto på den nya pippitröjan jag gjort färdigt.
Ha en rigtigt bra dag

Annicka
Lillprinsen jag använder min fina kasse till sticke att ha med mig överallt

Hemlispaket

Så glad jag blev i dag när brevbäraren kom, jag hade fått paket!
Avsändare var hemlis 4
När jag öppnade det blev jag alldeles överväldigad. Så fina saker det fanns till mig. Jag kan överhuvudtaget inte sy mer änatt lägga upp gardiner. Jag har fått en jättefin väska och ett jättefint etui till stickor o annat smått o gott. Som om inte det var alldeles tillräckligt så fick jag även en härva blått garn.


 Hoppas ni kan se så fina saker jag har fått.
Tack snälla, snälla Hemlis för allt ditt arbete med dessa fina saker du ska veta att jag blev jätteglad
hihi nu har jag fått veta att min hemlis bor i skåne

Hemlis 4

Upps, såg att jag hade fått en fråga från min nya hemliskompis, (redan 2 juni, dåligt att inte ha kollat)
ja min hemlis det går bra med engelska mönster (ganska kaxigt att säga så, för jag är urkass på engelska men barnen är desto bättre) böcker kan jag inte komma på just nu men tidningar är ju alltid kul.

Nu blev jag så nyfiken på dig, kan du inte ge mig en liten liten ledtråd till vem du är??

Jag tycker det är så kul att få paket, att få ge paket. Innehållet är inte lika viktigt som att man har postat en gåva till en annan.
Ha den trevlig kväll
annicka

Kompisar

Nu har junistrumporna blivit två.

Jag har använt strumpgarnet som jag fick av min hemlis 3, dockmamman i jämtland
De känns jättebra att ha på sig, bra passform.
I övrigt så har sonen kommit hem ifrån Hultsfred, allt hade gått bra men det hade varit regn nästan hela tiden så alla saker var våta o han hade blivit förkyld o ni vet hur det är med män som blir förkylda :-)
Hemsidan har fått lite nya bilder o mer är på gång.
Jag har stickat färdigt en födelsedagspresent till min mor, men hon fyller inte förrän 1 augusti så bild får vänta tills efter det. Hoppas hon tycker om den.
Som av en händelse har jag börjat på ännu en sjal................ men det är bara clue 1 som kommit o det var bara ca 20varv, det ser spännande ut, det är en rund sjal o det har jag inte gjort någon gång tidigare.
Tvätten väntar så det blir inte mer för denna gången.
Ha det bra Annicka

Sommarlov och Hultsfred

Godmorgon!
Här har det varit full rulle, den stora killen har åkt med sina kompisar till Hultsfred o det var mycket innan de kom iväg.
Fick ett sms i går kväll att de hade kommit fram o allt var bra. Tänkte ringa lite senare men de sover nog nu, mycket öl med sig.
Jonas slutade högstadiet o var så här fin när han skulle på skolbalen innan avslutningen.
 helt plötsligt blev han så stor. (undrar om jag har blivit äldre, eller?)
På stickfronten har det blivit mer på sjalen mystic meadows och så har jag börjat om på slow bee, var inte nöjd med mitt första val av garn. Sen ligger här en färdig maj strumpa o en färdig juni strumpa. Hoppas att de kommer att få varsin kompis snart. Juno sjalen är färdig.
Jag har även gjort ett koftmönster som ligger på hemsidan. Nya garner har också hittat dit o fast man inte tror det så tar det väldigt lång tid att först fota men redigera o till sist lägga in dem på sidan.
På stickcaféet i tisdags så bjöd Helga på tårta, efteråt fick vi reda på att hon fyllt 70. Den var jättegod med mandelmassa. Jag har fått en ny hemliskompis men inte riktigt bestämt ännu vad jag ska skicka. får fundera lite till.

Jag har läst om flera av bloggarna som använder ett plastpussel för att blocka sina saker på, har tittat runt lite på nätet o letat efter ett sådant pussel för jag tycker det verkar bra, men ännu inte hittat något. Vet någon var man kan hitta ett?

Nu ska jag snart gå till affären och mysa med alla garner
Hoppas på en fin dag med mycket sol
Annicka

RSS 2.0