Bilderna

Här kommer först en bild på mitt fina lila o blå garn från Garn o Choklad bytet. det fanns två paket choklad men bara en med på bilden (bara fodralet, chokladet är sedan länge uppätit :-) mitt favorit godis. Ännu en gång jättemycket tack

 Det är ganska bra i färgerna o det blå kommer att få ligga till mitt sjal projekt som är stickat i rutor där jag ska använda alla möjliga sorters garn ( har 3 olika sedan tidigare byten) det fina lila garnet har jag inte bestämt ännu vad det ska bli..........men eventuellt blir det en liten halsduk för jag är så frusen om halsen. Detta är inte riktigt rätt i färgen det är mycket mäktigare i färgen. Det är mitt hemlis paket från Malin ??? Hon föreslog och skickade med mönster på sockar men när man lägger garnet tillsammans med min jacka så absolut måste det bli något att ha runt halsen med detta garnet. Vad är det för mönster på din mössa? den ser så rolig ut. Det luktar gott i mitt lilla "kök" i affären där ligger paketet med tvålar nästan synd att använda så fina tvålar.

Två byten o båda var så fina med fina garner i mina favoritfärger, gott choklad o fina  tvålar så svårt jag har det :-)

Nu ska jag snart hem o sätta mig på altanen o njuta det fina vädret, satt ute i går o stickade, det blir ingen fin solbränna på ärmarna när man sitter o stickar men vad gör det, skönt är det i allafall
Fortsatt trevlig helg
Annicka

Paket o Paket

Jag har fått mitt paket från garn o choklad bytet o det var jättefint med två lila nystan o ett blått i bomullsgarn. Det fanns även två stycken tofiffee med. Jag har haft jättemycket att göra o ber så mycket om ursäkt för att jag inte har tackat innan. Jag uppskattade det jättemycket. I morgon ska jag fota o lägga in men det blir inget kort på chokladen för den har tagit slut :-) Tack snälla!

Nu till samvete nr 2 jag har fått mitt andra hemlis paket med ett fint foto av min hemlis (som hade en jättefin mössa på sig) nu har jag även ett namn Malin.
I det paketet fanns det ett fint garn i merionoull o mönster till sockar men färgen på detta garnet passar precis till min mocka jacka så jag tror att det ska bli en liten sjal av det garnet. Det fanns även ett fint paket med bla tvål som luktar jättegott. Även detta ska fotas i morgon. Tack, tack!

Ha en bra första maj med mycket sol
Jag ska unna mig en helt ledig dag i dag utan några måsten.
Annicka

RSS 2.0