Mitt i påsken

Så mysigt det är med påsken, jag menar att alla är lediga o hemma. Det ser så fint ut med allt det gula. Mannen har planterat blommor på altanen, solen skiner o jag sitter o stickar. Visst är det skönt.
Sen vet jag att påsken är en religiös högtid men till den skaran hör inte jag.

Jag har börjat sticka i Duett det fina garnet med blandningen ull o bomull. Det är jätteskönt att sticka med men i början var det lite troll i koftan jag började på. Man stickar fram o bakstycke samtidigt o jag la upp till storlek xl och satt och stickade på den när vi hade stickcafé o när jag kom hem upptäckte jag att jag glömt en intagning några varv ner, tog av stickan o skulle börja riva upp, tyckte det såg stort ut o så stor är jag inte. Det var bara att riva upp allt o börja om från början igen  men i storlek L (visst är det bra att man gör stickprov först). Jag började med ett nytt nystan o när det var slut tog jag och började sticka från det upprivna. Det blev jättebra men med vin i kroppen så ser man inte lika bra, när jag igår skulle fortsätta såg jag att jag hade börjat sticka med naturvit istället för vit som var tänkt från början, alltså riva upp igen och fortsätta med naturvitt. Nu har jag kommit ytterligare en bit på vägen men nu så är det rätt ialla fall.

Kan inte låta bli att lägga in en bild på Ida från Grötö, hur kan man vara så här söt kl 7 på morgonen när man precis har blivit väckt?Jag lovar varken Eva eller jag var i närheten av att se ut så här :-)

Ha en fortsatt trevlig påsk
Annicka

Kommentarer
Postat av: ida

Tack för bilden :P Kram

2009-04-14 @ 07:42:51
URL: http://kidassticksida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0