Mitt i påsken

Så mysigt det är med påsken, jag menar att alla är lediga o hemma. Det ser så fint ut med allt det gula. Mannen har planterat blommor på altanen, solen skiner o jag sitter o stickar. Visst är det skönt.
Sen vet jag att påsken är en religiös högtid men till den skaran hör inte jag.

Jag har börjat sticka i Duett det fina garnet med blandningen ull o bomull. Det är jätteskönt att sticka med men i början var det lite troll i koftan jag började på. Man stickar fram o bakstycke samtidigt o jag la upp till storlek xl och satt och stickade på den när vi hade stickcafé o när jag kom hem upptäckte jag att jag glömt en intagning några varv ner, tog av stickan o skulle börja riva upp, tyckte det såg stort ut o så stor är jag inte. Det var bara att riva upp allt o börja om från början igen  men i storlek L (visst är det bra att man gör stickprov först). Jag började med ett nytt nystan o när det var slut tog jag och började sticka från det upprivna. Det blev jättebra men med vin i kroppen så ser man inte lika bra, när jag igår skulle fortsätta såg jag att jag hade börjat sticka med naturvit istället för vit som var tänkt från början, alltså riva upp igen och fortsätta med naturvitt. Nu har jag kommit ytterligare en bit på vägen men nu så är det rätt ialla fall.

Kan inte låta bli att lägga in en bild på Ida från Grötö, hur kan man vara så här söt kl 7 på morgonen när man precis har blivit väckt?Jag lovar varken Eva eller jag var i närheten av att se ut så här :-)

Ha en fortsatt trevlig påsk
Annicka

Grötö

Bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från helgen

 här sitter pigga o glada tjejer o äter god mat

 garnlotteri o där fanns massor att välja på, man skulle bara ta en vinstlott först så.............. men jag vann o valde ett blått ullgarn.

det skulle blivit fler bilder nu men det tar så lång tid nu så det får vänta tills jag o bloggen är överens igen.
stickcafé om två timmar o det behövs torkas lite golv först, förstår inte var allt dammet kommer ifrån.
Annicka
ps har även lagt in Kauni garn o det nya Duett garnet från Sandnes på hemsidan nu.

Skärtorsdag

Idag börjar påsken men jag ska inte flyga iväg utan det blir stickcafé som vanligt. Det ska bli kul och se om vi blir några kvar som vill sticka eller om alla vill till blåkulla.

det har varit fullt upp med allt sedan jag kom hem från Grötö så jag ligger så mycket efter med allt.
ska försöka ta igen en del idag och hinner jag inte allt så kommer det ju även en lååång dag i morgon.

Annicka

RSS 2.0