Paket

Det var inga roliga paket, jag skulle hämta det kommer väl senare.
Under tiden som jag väntade på att klockan skulle bli 16 så satt jag och pratade med lilla sonen
 givetvis skulle busan och smulan vara med på ett hörn.
I går gjorde jag färdig en vit långtröja, den ligger på tork nu.
Har börjat på korvmuddarna, bild kommer när de är färdiga.
Ha en bra dag

Brev

Idag har jag fått 2 lappar från posten om brev för stort att lämna som ska hämtas efter kl16 på posten. Kan inte låta bli att undra om det inte är något hemlispaket på gång.................. det blir spännande timmar fram till 16
återkommer när jag vet mer
Nu är all snö borta och solen skiner igen, mycket konstigt väder

Vit morgon

Ytterligare en morgon med vitt på marken. I går satt jag och hundarna på altanen och solade en liten stund, men det blir nog inte så idag.

Vita tröjans framstycke är nu halvvägs så det går framåt.
Dagen ska ägnas åt inköp och städning. Lite bokföring kanske, och inte att glömma massor av sticktid.

Uppdatering

Så tråkig jag är som inte hinner med att uppdatera min blogg.
Det har varit fullt upp med allt den sista tiden. Påsken bara flög förbi, jag hann inte med riktigt.
I söndags var jag och min man på bio och såg Angel, och blev så besvikna. Det är bra skådespelare, Colin Nutley är bra men filmen var skit, på ren svenska.

Jag har stickat rätt så mycket men utan någon form av disiplin. Det var nya mönster på sock och pulsklubben, givetvis var jag tvungen att påbörja båda delar. Feb pulsvärmare har bara blivit en, mars har jag inte ens börjat på. Sockarna i mars tyckte jag var tråkiga och jag begriper inte mönstret på aprils.
Så negativ jag är .......................:-)

Povitivt är att tråkigt har jag inte haft ialla fall.

Några bilder blir det inte för jag är på jobb o kameran är hemma.

I tisdags förra veckan var det stickcafé och B har stickat en jättefin topp med virkad kant, jag blev jättesugen på att göra en sådan till mig och har funderat på vilken färg jag skulle ha, när jag väl bestämt mig (turkos) som inte är min färg, så finns det inte tillräckligt med garn iden färgen, dålig stickaffär som inte har tillräckligt hemma. Nu måste jag vänta tills på tisdag innan det kommer hem igen. Nu ska jag fortsätta med min vita tröja som bara saknar 2/3 på framstycket sen är den färdig. Har jag tur blir den färdig i morgonkväll och då kan jag fortsätta med min sjal som jag stickar i garnet från min hemlis.

Angående min hemlis, jag har läst och läst men jag fattar inte vem det kan vara. Det är ganska tufft när man är så nyfiken som jag. Andra bloggare vet vem som är deras, fattar inte hur de kan ha koll på det.

Ida hade gjort ett test om boknörd, vilket jag testade jag blev 76% boknörd men jag fattade inte hur jag skulle få in det i bloggen så jag skriver det istället.

Jag har också varit inne o röstat på stickameras KAL ska bli kul att se vilken som vinner.
Det märks att jag har tråkigt på jobb,

Garn & te bytet

Jag har fått paket idag igen. Vilken lycka!
image30
Kaffe med choklad har vi testat annorlunda smak, men inte helt fel.
Te påsarna kommer att nyttjas på stickcafeét nästa vecka. Garnet har mycket finare mjukare färger än vad som syns på bilden och det ska jag ha till nästa månads sockmönster. Tack snälla Jenny för det fina paketet. Så konstigt det känns att få så fina paket när man inte fyller år. Bilder på färdiga strumpor kommer så småningom.

Sjalen

 kortet som blev helt misslyckat i går ser bättre ut idag, Jag har kommit ytterligare en bit på väg, men nu har ju mitt nya garn från hemlisen kommit så jag får nog börja lite på den också.
Ha det gott, plikten kallar det är åter tid att gå på jobb

Hemlispaketet

Det blev fel innan i dag när jag skulle visa på bild vad jag fått så jag försöker ännu en gång
image28 Garn i jättemysig färg till en sjal choklad som min man redan har ätit upp (ljuvligt gott) en fin tvål o ett jättefint kort. Bara positiva saker om de som heter Annicka. jag blev så jätteglad över mitt paket. Tack! det har varit värt att vänta på.

HEMLIS PAKET 1

Vad jag är glad, mitt första paket har kommit. Tack snälla hemlis vän.
Det var så mycket fint i paketet. Garnet vet jag redan vad jag ska använda det till. Har sett en sjal jag vill göra o så fina färger det är. Så glad jag blev, tack igen.

Här igen

Hej alla glada!
Det var jättelängesen jag skrev något nu men jag har inte varit sysslolös
Jag har stickat en Kiri sjal i mullbärssilke
 Den var rolig att göra och gick ganska snabbt, kanske för att i mönstret stod att det hade tagit ca 24 timmar att göra den. Givetvis var jag tvungen att göra den fortare än så.

Det har även blivit en candle flame, en liten bit av den syns här
jag var lite busig o läste på stickamera bloggen att dödergök hade tipsat om att ta först 3 am och sedan 4 am mellan mönstrena, så den idén stal jag i slutet av sjalen för att få den bredare.

En kortärmad tröja i eco bomull har också blivit färdig
 färgen på bilden är inte alls bra, det är brun bottenfärg med vitt och rosa .

En till kortärmad tröja som jag har kämpat med ett bra tag, det är st nr 3
att den till sist blev färdig beror på att jag inte gav mej själv lov att påbörja nästa projekt innan denna var färdig.
Här är det nya projektet
 haha jättebra fotograf är jag, men man kan se att jag använder mina nya stickor som jag har skickat efter från England. Ett set med stickor i "Harmony wood" dyrt var det men underbara att sticka med. Garnet skickade jag också efter där o det är Manos silk blend. Mönster hittade jag på nätet o är på franska, tur att Jonas, 15 åringen läser franska. Fast det ska erkännas att han suckade en hel del när jag kom o ville ha hjälp med att tyda mönstret.
Det kommer bättre bild senare nu har det blivit för mörkt ute.
Lite synd tycker jag allt om mig själv. Jag har inte fått något hemlispaket ännu o blir avundsjuk när jag läser om allas fina paket. suck
Men den som väntar............................. lär känna sin brevbärare :-)
Jag har även hunnit med att gå kurs i Hammenhög där jag lärde mig Vikingastickning. Det var en jättetrevlig dag med många duktiga stickerskor. Lite lärde jag mig allt. Kommer att prova på en tröja någon gång i framtiden.
Tiden går fort när man har trevligt o nu är det snart tid att gå på jobb.
Ha en trevlig kväll

RSS 2.0