Bilderna

Här kommer först en bild på mitt fina lila o blå garn från Garn o Choklad bytet. det fanns två paket choklad men bara en med på bilden (bara fodralet, chokladet är sedan länge uppätit :-) mitt favorit godis. Ännu en gång jättemycket tack

 Det är ganska bra i färgerna o det blå kommer att få ligga till mitt sjal projekt som är stickat i rutor där jag ska använda alla möjliga sorters garn ( har 3 olika sedan tidigare byten) det fina lila garnet har jag inte bestämt ännu vad det ska bli..........men eventuellt blir det en liten halsduk för jag är så frusen om halsen.



 Detta är inte riktigt rätt i färgen det är mycket mäktigare i färgen. Det är mitt hemlis paket från Malin ??? Hon föreslog och skickade med mönster på sockar men när man lägger garnet tillsammans med min jacka så absolut måste det bli något att ha runt halsen med detta garnet. Vad är det för mönster på din mössa? den ser så rolig ut. Det luktar gott i mitt lilla "kök" i affären där ligger paketet med tvålar nästan synd att använda så fina tvålar.

Två byten o båda var så fina med fina garner i mina favoritfärger, gott choklad o fina  tvålar så svårt jag har det :-)

Nu ska jag snart hem o sätta mig på altanen o njuta det fina vädret, satt ute i går o stickade, det blir ingen fin solbränna på ärmarna när man sitter o stickar men vad gör det, skönt är det i allafall
Fortsatt trevlig helg
Annicka

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad roligt att färgen på Hemlisgarnet passade din jacka. Jag tror att det kan bli en supersnygg scarf eller sjal.

Mössan håller jag faktiskt på att skriva klart mönstret till och jag kommer då att lägga ut det på min blogg. Men du får inte adressen riktigt än... ska försöka hålla min identitet lite hemlig till nästa paket ;-)

Sköt om dig.

2009-05-04 @ 08:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0